martes, 9 de octubre de 2012

AVENTURA!!!

Bé, bé, bé...

Encara que aquest bloc porta obert molt de temps, el mateix porta abandonat. La culpa és de les noves xarxes socials, han optimitzat, i són més plurals.

Com la meva vida ha donat un gir considerable, he decidit fer el mateix amb aquest raconet al ciberespai. A partir de JA! l'utilitzare com a petit diari i mètode d'informació per tots/es aquells/es que els pugui interessar la meva ¿rutina? diària jejeje.

Alguns/es ja esteu al corrent, però d'altres no. Així, que sense més preàmbuls, informo:

Avui 9 d'octubre de 2012, a dos mesos i algo de la fi del món, he partit com abans a la recerca de fortuna. He deixat la meva terra, per créixer professionalment, i per tant, personalment. M'incorporo a la llista d'emigrants que fuig de la crisi que invaeix el sud d'Europa. El meu destí és "el motor" d'aquest, Alemanya.

Aqui anire detallant les meves experiències, les meves aventures en un país on no conec la llengua, ni la cultura, ni la política, ni res, o gairebé res. Us relataré des de la ignorància i de la manera més humil possible. Si, si, ja se, i els/les que em coneixeu estareu pensant el mateix que jo, quant durarà això? doncs no ho se, amb el que em costa ser constant, dubto que informi cada dia. Amb el visceral que sóc ... haureu de passar per alt aquells errors gramaticals que a més d'un li farà saltar alguna llagrimeta i fins i tot algun esbufec. Demano disculpes per endavant. També sóc molt caòtic, i segons el dia que hagi tingut escriuré d'una o altra manera. Com comprendreu, avui estic cansat.

09/10/12

Avui m'he despertat a les 4:30 h, i fins a les 13h no he arribat al meu destí, Waiblingen. M'han portat a l'aeroport del Prat (moltes gràcies Laia i Taca), m'han recollit a l'aeroport de Stuttgart (grazie mille Giova). Primera sorpresa, plou. Ja, ja, tampoc és tan estrany, però és que a més fa fresca. :_(

Per fi arribo a l'estudio Latino, on vaig a passar dues setmanes treballant, i vivint en una habitació just a sobre d'aquest. Ja vaig estar en aquesta 2 setmanes al mes de juliol. La veritat, encara que és plena de mobles i no té calefacció, em sembla molt acollidora. És com si l'hagués trobat a faltar. La "ordeno" i m'instal.lo el millor que puc.

No he fet gran cosa avui, ja que el "jet lag" m'ha deixat totalment descol·locat jejeje.

Després de sopar una super amanida, em decideixo a tancar el meu primer post per veure una pel·lícula, Chernobyl diàries, ja hos explicaré demà si val la pena. A mi em serveix per practicar l'anglès. Ja anireu descobrint més coses sobre aquesta trepidant aventura.

CU later buddys

Bueno, bueno, bueno...

Aunque este blog lleva abierto mucho tiempo, otro tanto llevaba abandonado. La culpa es de las nuevas redes sociales, han optimizado, y son más plurales.

Como mi vida ha dado un giro considerable, he decidido hacer lo mismo con este rinconcito en el ciberespacio. A partir de YA! lo utilizare como pequeño diario y metodo de información para tod@s aquell@s que les pueda interesar mi ¿rutina? diaria jejeje.

Algún@s ya estais al tanto, pero ort@s no. Así, que sin más preámbulos, informo:

Hoy 9 de Octubre de 2012, a dos meses y chiribita del fin del mundo, he partido como antaño en busca de fortuna. He dejado "la meva terra", para crecer profesionalmente, y por consiguiente, personalmente. Me incorporo a la lista de emigrantes que huye de la crisis que azota el sur de Europa. Mi destino es "el motor" de este, Alemania.

Aqui ire detallando mis experiencias, mis venturas y desventuras en un pais donde no conozco la lengua, ni la cultura, ni la politica, ni nada, o casi nada. Os relatare desde la ignorancia y de la manera mas humilde posible. Si, si, ya se, l@s que me conocéis estareis pensando lo mismo que yo, ¿cuanto va a durar esto? pues no lo se, con lo que me cuesta ser constante, dudo que informe cada dia. Con lo visceral que soy... deberéis pasar esos errores gramaticales que a mas de uno le hará saltar alguna lagrimilla e incluso algún bufido. Pido disculpas de antemano. También soy muy caótico, y según el dia que haya tenido escribiré de una u otra manera. Como comprendereis hoy estoy cansado.

09/10/12

Hoy me he despertado a las 4:30h, y hasta las 13h no he llegado a mi destino, Waiblingen. Me han llevado al aeropuerto del Prat (moltes gracies Laia), me han recogido en el aeropuerto de Stuttgart (grazie mille Giova). Primera sorpresa, llueve. Ya se, ya se, tampoco es tan extraño, pero es que además hace fresco. :_(

Por fin llego al estudio Latino, donde voy a pasar dos semanas trabajando, y viviendo en una habitación justo encima de este. Ya estuve en esta 2 semanas en el mes de Julio. La verdad, aunque esta llena de muebles y no tiene calefacción, me parece muy acogedora. Es como si la hubiera echado de menos. La "ordeno" y me instalo lo mejor que puedo.

No he hecho gran cosa hoy, ya que el "jet lag" me ha dejado totalmente descolocado jejeje. Después de cenar una super ensalada, me decido a cerrar mi primer post para ver una película, Chernobyl diaries, ya hos contare mañana si vale la pena. A mi me sirve para practicar inglés. Ya ireis descubriendo mas cosas sobre esta trepidante aventura.

CU later buddys

6 comentarios:

  1. JOHNY!!!! CULLONS, I NO T'HE VIST EN MÉS D'UN ANY, O DOS, O QUAN FA, MAMON?? JOER TIU, això no pot ser!! bueno, ves informant, i molta sort!!
    una abraçada! perra!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Doncs potser fara un any que no ens veiem, i sembla que tardarem una mica mes en veuren XDXD
      No t'amoinis, anire informant, gracies nano!!
      una abraçada!

      Eliminar
  2. Jo et seguiré cada dia! I li explicaré a la Taqueta q no sap llegir. Ich liebe dich!!

    ResponderEliminar
  3. Hey Xona! Et desitjo tota la sort del món en aquesta nova aventura! com ja et vaig dir, no tinc cap dubte de que tot et marxarà bé! espero que si que actualitcis el blog, estarè esperant-ho amb impaciencia!!!
    Per cert, tindrem pendent un nou tattoo per ilustrar aquest moment tant dificil com surrealista en que hi soc!
    Una forta abraçada per la Laia, Taca i tu!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Moltes gracies Baruc, escriure per informar-vos de les vivencies.
      Anims, molta força i endevant. No dubto que canalitzareu tota la energia per sobrepassar aquest moment. Anims i força!!!
      Una abraçada molt forta pel Nerac, la Milena y tu també

      Eliminar